השפית הבאה 6 – משימה ראשונה: נוגה רוזן

    יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה ראשונה: נוגה רוזן
    23:02
    01.05.24
    אבי יעקב No Comments on מקסימום איכות במינימום מחיר: טיולי בין הזמנים זה מקס סטוק

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מוס טונה

     

    מרכיבים:

     

    • 2 צרור / חבילה טונה משומרת – שתי קופסאות, בלי השמן
    • 4 כפות מיונז
    • 0.5 כוס מיץ לימון – סחוט טרי
    • 1 בצל לבן – מגורר בפומפיה
    • 1 כפית מלח – שטוחה
    • 1 כפית פלפל שחור – שטוחה
    • 2 כפית קטשופ
    • 1 כפית אבקת מרק עוף של אסם
    • 1 כוס לבן – או אשל או גיל
    • 1 ג'לטין – שקית של 7 גרם
    • 0.3 כוס מים – רותחים, להמסת הג'לטין

     

    אופן ההכנה:

     

    • מכניסים לכוס גבוהה של בלנדר את כל החומרים פרט לג'לטין.
    • יש להמיס את הג'לטין במים הרותחים.
    • להפעיל את הבלנדר ולטחון את כל המרכיבים ביחד, למקצף טונה אחיד.
    • לשפוך פנימה את הג'לטין המומס ולערבב.
    • למזוג את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או למנז'טים מתאימים ולהכניס למקרר להקרשה.
    • להגיש עם קישוט מלמעלה כיד הדימיון הטובה


    0 תגובות